EHBO Friesland

BEDRIJFSLOGO

Nieuws

 Starten met opleiden en bijscholing

Vanaf week 10, 2021 zijn wij weer begonnen met het verzorgen van de EHBO en BHV opleidingen, ook de bijscholingen starten we weer op. Wij bieden de cursussen nog steeds online aan, en kunnen de praktijk sessie weer inplannen.  Mail ons voor meer informatie of schrijf je alvast in via de website. 

Woensdag 3 maart 2021,

In opdracht van FotoCadeau.nl te Kollum een Defibtech Lifeline AED mogen plaatsen.

Deze AED is inzetbaar tijdens de openingstijden van het bedrijf. We mochten de AED ook registreren bij HartslagNu.nl voor een bredere inzetbaarheid. Ook de nabije omgeving kan dus een beroep doen op deze AED. Een fantastisch initiatief van de heer Pool, directeur van het bedrijf. Wij danken FotoCadeau.nl voor de opdracht.

 

 

We waren te gast bij kapsalon Amarant in Roden. Een leuke en leerzame avond reanimeren. Acht dames weer up to date. 

Met dank aan Esphina Chiropractie uit Nietap & Kapsalon Amarant.

 

 

Een groep van acht cursisten heeft op 15 januari j.l. examen gedaan voor hun EHBO diploma. Op lokatie de Poelpleats te Kollum werd het examen afgenomen namens het oranje kruis door een onafhankelijk team examinatoren. De uitslag aan het einde van deze zenuwslopende maar vooral geweldige avond was 100%. Allemaal van harte gefeliciteerd,, toppers !!

Van start met de basis opleiding

woensdag avond 2 oktober was het zover.

De aftrap voor de EHBO basis opleiding is een feit. Een leuke ploeg van 9 personen die gemotiveerd aan de opleiding zijn begonnen. zei zullen halverwege januari 2020 hun examen doen.

Succes allemaal

Nieuwsbrief

                                                      

Webdesign: JanZijlstra.nl

© 2020 EHBO Friesland